Menu

  • Levering
  • Montage
  • Onderhoud
  • Reiniging
  • Vervanging van rolluiklint, motoren, bandopwinders en bandtakels
  • Elektrisch maken
  • Demontage
  • Herplaatsing
  • Vermaken
  • Verkoop van losse onderdelen, prijsindicatie via contactformulier

Levering en montage

Wij leveren en monteren rolluiken in diverse kleuren en afmetingen van de merken Heroal / Verano maar ook ons eigen huis merk. Ons eigen huismerk zijn rolluiken voor een betaalbare prijs en zeer goede kwaliteit! Kortom kwaliteit voor weinig geld met 2 jaar totaal garantie en 5 jaar garantie op montage. Tevens leveren wij ook doe-het-zelf rolluiken voor een aantrekkelijk prijs zowel Heroal / Verano en ons huismerk tegen aantrekkelijke prijzen.

Reparatie

Wij repareren uw bestaande rolluiken, leeftijd of merk speelt geen rol. Het vervangen van rolluiklinten, motoren en lamellen is bij ons geen probleeem. Kunnen wij u ter plekke geen oplosing bieden, dan zullen we in overleg met u een passende, betaalbare oplossing zoeken.

Onderhoud / reiniging

Onderhoud aan mijn rolluiken? Ja zeker, niks is onderhoudsvrij ook uw rolluiken niet. Over de jaren heen worden uw rolluiken vuil en komt er een zwarte aanslag op de binnenkant van uw rolluiken. Dit is schadelijk voor uw gezondheid want deze schimmelaanslag kan een infectie aan uw luchtwegen veroorzaken. Wij bieden u de mogelijkheid om dit te reinigen en tevens onderhoud te verrichten aan uw rolluiken. Wij gebuiken proffesioneel reinigingsmiddel, welke de schimmel zal dodon en verwijderen zodat u weer met een gerust hart kunt slapen. Dit product kunt u ook bij ons bestellen wanneer u liever zelf aan de slag gaat. De vorm van onderhoud kunt u bij ons zelf bepalen. U kunt er voor kiezen voor de rolluiken in de was te laten zetten zodat ze mindersnel vies worden. Ook kunt er voor kiezen om alles te laten controleren, smeren en eventuele defecte onderdelen te laten vervangen. Alles na overleg met u. Dit alles is al mogelijk vanaf € 10,- incl. btw (deze prijs is excl. voorrijkosten) Bij meer dan 6 rolluiken komen de voorrijkosten te vervallen.

Vermaken/herplaatsen bestaande roluikken

Wij bieden u de mogelijkheid om bestaande rolluiken te laten vermaken en defecte onderdelen te vervangen. Dit tegen een aantrekkeijk prijs. Demonteren en herplaatsen is mogelijk, wij kunnen bijvoorbeeld de rolluikken demonteren in geval van bv een gevelrenovatie. Wij zullen ter plaatse kijken of het rolluik in orde is en eventuele problemen in overleg met u oplossen. U kunt uw rolluiken evt. in ons magazijn opslaan, tot het moment van herplaatsing.

MV Topklus

Kruchterstraat 60
6051 CD Maasbracht
+31 (0)6 52 633 989

Deel deze pagina

Deel deze pagina op FacebookDeel deze pagina op Google PlusDeel deze pagina op TwitterDeel deze pagina op LinkedIn

Like ons op Facebook

Icon Remconijssen.nl